Delivery Information

Costuri și metode de transport

Preturile afisate pe site sunt preturi de referinta ele putand varia cu plus minus 10% in functie de piata.

Suma minima pentru inregistrarea unei comenzi este de 500 Lei

Daca comanda dvs. depaseste valoarea de 1000 Lei trebuie achitata contravaloarea de 50% din total comanda conform unei facturi proforme emise initial, urmand ca restul de plata sa fie facut la livrarea echipamentelor.

Comanda dvs. se va onora in termen de 15 zile de la plata proformei initiale cu valoarea de 50% din pretul total al comenzii.

În urma plasării comenzii coletul dumneavoastră va fi preluat de către Urgent Curier sau va fi predat Poștei Române. Comenzile sunt livrate de la biroul nostru din Craiova, iar coletele sunt preluate de către Urgent curier sau predate Poștei Române într-o zi lucrătoare de la înregistrarea comenzii în cazul în care avem produsul/produsele pe stoc, în caz contrarar coletul se va prelua în termen de 15 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii sau de la data confirmării plății dacă ați optat pentru plata prin transfer bancar. Costul de expediere pentru fiecare comandă este în funcție de alegerea dumneavoastră.

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 Ron.

Costurile de transport pentru comenzi mai mici de 200 Ron:
Ramburs (plata la recepția coletului)
Urgent Curier: 15 Ron
Poșta Romînă: 5 Ron

Conform termenilor de livrare a Urgent Curierului coletul este livrat în 1-2 zile lucrătoare.
Prin intermediul poștei termenul este mai lung.

Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA.

Transferul coletelor către serviciul de curierat rapid se face de luni până vineri. Comenzile primite în intervalul vineri ora 17:00- Duminica ora 24:00, se procesează luni.