Privacy Policy

Politica de confidențialitate

Generalități
Respectăm dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează magazinul nostru online, YottaMag și comunică cu noi pe cale electronică. Luăm toate măsurile necesare și facem tot ce ne stă în putință pentru păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați.
Pentru orice solicitare sau întrebare privind datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresă yottamag@gmail.com.
 
Termeni legali
Informațiile cu caracter personal pot fi identificate și ca Date cu Caracter Personal și reprezintă orice informație care se referă la dumneavoastră ca persoană fizică sau persoană juridică și prin care puteți fi identificat direct sau indirect.
Procesarea informațiilor cu caracter personal reprezintă orice activitate pe care magazinul online, YottaMag o desfășoară asupra sau cu datele personale pe care ni le-ați trimis (prin colectare, înregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, ștergere etc.).
 
Date cu caracter personal colectate
Nu vom colecta nici o informație personal identificabilă despre dumneavoastră prin intermediul magazinului online YottaMag (de exemplu numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de email - "date personale") decât dacă ați oferit-o voluntar. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră personale să fie colectate, va rugăm să nu le trimiteți către noi.
 
Colectăm doar informațiile cu caracter personal pe care doriți să ni le oferiți sau a căror furnizare este necesară pentru că noi să vă oferim (și să îmbunătățim) serviciile noastre. Colectăm atât informații cu caracter personal directe precum nume, adresă poștală și adresă de e-mail, cât și informații indirecte precum "cookies", informații referitoare la conexiune sau la sistem.
 
Utilizarea datelor cu caracter personal
Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ați furnizat Site-ul YottaMag. De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra  sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.
magazinul online YottaMag, poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar strict limitat in următoarele situații:
    1. Putem face cunoscute informațiile dumneavoastră cu caracter personal unor terți (cum ar fi furnizorii de servicii pentru internet) care ne ajută să administrăm site-ul. Acești terți trebuie să asigure întotdeauna același nivel de securitate a datelor dumneavoastră cu caracter personal că și Site-ul YottaMag și , atunci când este necesar, sunt obligați printr-un contract să păstreze în siguranță informațiile dumneavoastră cu caracter personal și să le proceseze numai în conformitate cu instrucțiunile exacte primite de la YottaMag.
    2. De asemenea, putem furniza informațiile dumneavoastră cu caracter personal către corpuri de control ale guvernului dacă suntem obligați să facem acest lucru prin legislația în vigoare, dacă noi considerăm că un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legislația în vigoare, dacă răspundem oricăror cereri sau acțiuni legale sau dacă apărăm drepturile YottaMag, ale clienților sau ale altor persoane.
    3. În câteva situații unice, putem furniza datele dumneavoastră cu caracter personal unor potențiali colaboratori de afaceri, dar numai după ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației locale.
 
Modificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal
Puteți solicita ca datele dumneavoastră să fie șterse,din cadrul magazinului online YottaMag contactandu-ne la următoarea adresă de email: yottamag@gmail.com.
 
Mesaje de tip SPAM
Spamming-ul este reprezentat de e-mail-uri nesolicitate conținând reclame sau materiale publicitare care vă sunt trimise fără acordul dumneavoastră.
 
Magazinul online YottaMag NU TRIMITE E-MAIL-URI DE TIP SPAM. Site-ul YottaMag nu va folosi datele dumneavoastră cu caracter personal (nici adresa de e-mail) pentru marketing direct sau diverse acte de comunicare, dacă dumneavoastră nu v-ați exprimat permisiunea în mod expres. Acest lucru se numește consimțământ "OPT- în". De asemenea, site-ul YottaMag nu va furniza datele dumneavoastră cu caracter personal nici unui terț care să le utilizeze pentru e-mail-uri de tip spam.
 
Stocarea datelor cu caracter personal
Site-ul YottaMag poate reține informațiile cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le trimiteți prin intermediul acestui Serviciu într-o bază de date. Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate doar pe perioadă cât acestea sunt folosite pentru a vă putea răspunde întrebărilor sau rezolvării anumitor situații sau pentru a aduce îmbunătățiri și servicii noi, supunându-ne cerințelor legale și legislației în vigoare. Acest lucru înseamnă că este posibil să vă reținem datele cu caracter personal pentru o anumită perioadă de timp chiar și după ce dumneavoastră încetați să folosiți serviciile Site-ul YottaMag. Aveți dreptul de a cere ca în orice moment datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse.
 
Legătură cu alte Site-uri
YottaMag poate fi în legătură cu alte site-uri care nu aparțin și nu sunt în controlul Site-ul YottaMag. Aceste site-uri nu sunt acoperite de aceasta Politică de Confidențialitate. Dacă accesați alte site-uri folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri pot colecta datele dumneavoastră personale. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate a acestor terți înainte de a le oferi informații personale. Nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activitățile sau politicile de confidențialitate ale acestor terți.
 
Modificări în Politica de Confidențialitate
Magazinul online YottaMag își rezervă dreptul de a actualiza prezenta Politică de Confidențialitate. Accesarea Site-ului și/sau utilizarea Serviciilor YottaMag în urmă acestor schimbări semnifică acceptarea obligatorie de către dumneavoastră a schimbărilor survenite.
 
Această Politică de Confidențialitate vă oferă toate informațiile necesare (într-un mod accesibil) pentru a vă formă o opinie și a vă decide dacă doriți să utilizați aceste Servicii și să trimiteți sau nu informațiile dumneavoastră cu caracter personal site-ului YottaMag. Prin accesarea și utilizarea site-ul YottaMag și a comunicării electronice cu noi, ați luat la cunoștință și sunteți de acord să ne permiteți procesarea informațiilor dumneavoastră personale în manieră stabilită de această Politică de Confidențialitate.
 
Impunerea acestei politici de confidențialitate
Dacă aveți întrebări legate Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către YottaMag și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactați.